Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jos Verstappen: 'Laten we nu nooit meer twijfelen aan Max en zijn rijstijl'

Volgens vader Jos Verstappen was juist de agressieve rijstijl van Max Verstappen de basis voor zijn succes in Oostenrijk. Met een gedurfde actie passeerde hij Raikkonen tijdens de GP van Oostenrijk.

Het bleek een cruciale actie voor de Red Bull-coureur, die als eerste over de meet kwam voor Raikkonen. Vader Jos Verstappen was na afloop duidelijk. "Max en ik praten veel met elkaar, maar ik denk dat dit niet eens nodig is. Hij ziet zelf ook wel wat er gebeurt. Vandaag heeft hij de mensen laten zien dat hij het heel goed snapt. Ik sprak net nog met wat mensen en stelde voor om nooit meer vraagtekens bij Max te plaatsen. Hij weet echt wel wat hij aan het doen is."

Volgens Jos Verstappen moeten de criticasters van Max nu eens stoppen met het plaatsen van vraagtekens. In de laatste vijf races stond de Nederlander vier keer op het podium. Meer dan welke coureur dan ook. "Er werd gezegd dat hij zijn rijstijl moest veranderen, maar juist door zijn rijstijl pakte hij vandaag de zege. Als hij Raikkonen niet ingehaald had dan had hij niet gewonnen. Laten we daar nu alsjeblief niet meer over praten. Zijn rijstijl maakt Max juist zo goed en dit is het bewijs", laat Jos aan Verstappen.nl weten.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden