© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Jos Verstappen: 'Laten we nu nooit meer twijfelen aan Max en zijn rijstijl'

02 jul. 2018 11:50 Ruud Dimmers 0 reacties
Volgens vader Jos Verstappen was juist de agressieve rijstijl van Max Verstappen de basis voor zijn succes in Oostenrijk. Met een gedurfde actie passeerde hij Raikkonen tijdens de GP van Oostenrijk.

Actie op Raikkonen beslissend tijdens GP Oostenrijk

Het bleek een cruciale actie voor de Red Bull-coureur, die als eerste over de meet kwam voor Raikkonen. Vader Jos Verstappen was na afloop duidelijk.

"Max en ik praten veel met elkaar, maar ik denk dat dit niet eens nodig is. Hij ziet zelf ook wel wat er gebeurt. Vandaag heeft hij de mensen laten zien dat hij het heel goed snapt. Ik sprak net nog met wat mensen en stelde voor om nooit meer vraagtekens bij Max te plaatsen. Hij weet echt wel wat hij aan het doen is."

Volgens Jos Verstappen moeten de criticasters van Max nu eens stoppen met het plaatsen van vraagtekens. In de laatste vijf races stond de Nederlander vier keer op het podium. Meer dan welke coureur dan ook.

"Er werd gezegd dat hij zijn rijstijl moest veranderen, maar juist door zijn rijstijl pakte hij vandaag de zege. Als hij Raikkonen niet ingehaald had dan had hij niet gewonnen. Laten we daar nu alsjeblief niet meer over praten. Zijn rijstijl maakt Max juist zo goed en dit is het bewijs", laat Jos aan Verstappen.nl weten.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen