Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jos Verstappen: "Laten we wel realistisch blijven"

Jos Verstappen verwacht niet dat zoon Max in 2019 aan de haal gaat met de wereldtitel in de Formule 1. Wel voorspelt hij overwinningen voor de Red Bull-Honda combinatie.

Daar waar teamadviseur Helmut Marko met de dag de verwachtingen rondom Red Bull-Honda verder opvoert, houdt Jos Verstappen ze het liefst realistisch.

"Natuurlijk is het doel om wereldkampioen te worden, maar je moet wel realistisch blijven. Dit is het eerste jaar van de samenwerking met Honda. Als Max in de top drie van het WK eindigt en een paar races wint is het seizoen geslaagd", laat vader Jos aan Verstappen.nl weten. Verstappen senior is ervan overtuigd dat Max bij Red Bull op de juiste plek zit om wereldkampioen te worden. "Dat gaat echt wel komen, maar dan moet alles kloppen. We zitten goed en als je kijkt naar hoe Honda is begonnen aan het verhaal met Red Bull, dan is dat zeer positief." "We hebben er zin in en als Honda wint dan leeft Japan helemaal op. Ze hebben een lastige periode achter de rug en ik hoop dat het nu alleen maar beter wordt en ze terugkrijgen wat ze zo graag willen hebben."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'