Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Jos Verstappen: "Max en Hamilton hoeven geen vrienden te worden"

Max Verstappen en Lewis Hamilton kregen het ook in de Verenigde Staten met elkaar aan de stok. Ditmaal in de kwalificatie, waarna Verstappen zijn gram haalde via de media. Vader Jos denkt dat zijn zoon in de toekomst beter wat tactvoller kan zijn.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen wist in Austin de headlines wel te halen. Zo beschuldigde hij Ferrari van het rijden met een illegale motor en kreeg ook Lewis Hamilton ervan langs. De Brit reed tijdens zijn outlap in de kwalificatie plots diverse concurrenten voorbij en hinderde daarbij de voorbereiding op de snelle ronde van deze rijders.

Verstappen werd ook ingehaald, maar pakte direct Hamilton terug. Beide coureur raakten elkaar net niet bij deze manoeuvre en na afloop was de Red Bull-coureur niet blij met de 'arrogante' Hamilton. "Als je mij verziekt, dan verziek ik jou ook", luidde zijn duidelijke commentaar.

Vader Jos Verstappen begrijpt de frustratie van zijn zoon: "Max is iemand die zich de kaas niet van het brood laat eten en dat heeft hij in zijn hele carrière al niet laten doen."

"Ze hoeven geen vrienden te worden. Ik heb er wel even met Max over gesproken en denk dat hij het de volgende keer niet via de pers moet spelen. Als er bij een volgend incident over gesproken wordt moet hij gewoon net doen alsof hij van niets weet", aldus Verstappen senior in gesprek met Ziggo Sport.

Luister hieronder naar de podcast waarin Tim Coronel uitgebreid uit de doeken doet hij het trucje van Ferrari in zijn ogen werkt. Hij wordt vergezeld door Ruud Dimmers en Jeroen van Inkel.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Verenigde Staten 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van de Verenigde Staten en alle verrichtingen van Max Verstappen.

7 reacties