© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Jos Verstappen: 'Max is mentaal ijzersterk'

12 mei 2018 18:01 Jan van der Burgt 1 reacties
Max Verstappen krijgt de laatste weken veel kritiek te verwerken. De persoon die het dichtst bij hem staat, merkt echter op dat het hem maar weinig doet. Volgens vader Jos is Max mentaal dan ook ijzersterk.

Jos Verstappen weet dat Max niks aan zijn stijl verandert

"Ik merk ook na de crash in Baku helemaal niks aan Max", zo laat Jos Verstappen in Spanje in gesprek met de Telegraaf weten.

"Max is zelfs heel erg relaxed. We vlogen donderdag naar Barcelona, maar hij was zoals altijd zichzelf. Hij is onverstoorbaar en trekt zich de kritiek ook niet aan. Ik praat er wel over met Max, maar wat mensen schrijven en roepen raakt hem niet. Het irriteert hem natuurlijk wel, maar ook daar dealt hij goed mee."

De vraag of Max Verstappen zijn rijstijl moet aanpassen werd vaak gesteld, maar is aan dovemansoren gericht. Het gaat toch niet gebeuren, weet Verstappen sr:

"Max weet heel goed wat hij kan. Daar hoeft hij niet aan te twijfelen. Hij gaat het dan ook echt niet anders aanpakken dan voorheen. Acties als in Baku maakte hij in het verleden ook, maar nu leggen mensen opeens de fout bij Max. Dat snap ik niet. Gelukkig maakt het Max ook niet uit. Die moet vooral eerlijk blijven naar zichzelf toe."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen