© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Jos Verstappen: 'Max was fenomenaal'

01 okt. 2017 11:21 Rik Alkema 0 reacties
Jos Verstappen was direct na afloop van de Grand Prix van Maleisië in extase. De vader van Max Verstappen was net na de gewonnen race door het dolle heen en roemde Max om zijn zeer strakke race.

Jos Verstappen in extase na zege Max Verstappen

Na een wat matige start haalde Max Verstappen al in de vierde ronde Lewis Hamilton in. Daarna reed Verstappen de gehele race aan de leiding en kwam de zege niet meer in gevaar.

"Je zag het al in de eerste twee ronden", zei vader Jos vlak na de GP van Maleisië. "De auto zag er goed uit en Max was direct snel", beschreef Jos de openingsfase.

"Al snel kreeg hij de kans en haalde hij Lewis in. Hij kreeg de kans en hij deed het direct, heel knap."

Na de inhaalactie kwam de zege van Verstappen geen moment meer in gevaar. De Nederlander was sneller dan Hamilton en reed uiteindelijk zo'n 10 seconden weg van de Engelsman.

"Het is geweldig dat hij de gehele wedstrijd heeft gecontroleerd. Hij reed heel strakke tijden en deed precies wat het team hem vroeg te doen", was Jos dan ook lovend.

Toch moest Jos wel erkennen dat de tweede zege een tijdje op zich deed wachten. "Ik ga kijken of ik het Wilhelmus nog een beetje ken", grapte hij onderweg naar het podium.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen