Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen onderging succesvolle hartoperatie

Jos Verstappen is afgelopen jaar geopereerd aan zijn hart.

Jos Max Verstappen Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In een interview met het Formule 1-magazine vertelt Jos Verstappen over de operatie die hij afgelopen jaar aan zijn hart heeft moeten ondergaan. De voormalig Formule 1-coureur moest onder het mes en heeft daardoor enkele Grands Prix van zijn zoon Max Verstappen overslaan: "Het is vervelend dat ik het had, maar het is nu opgelost. Ze hebben het probleem gelukkig kunnen vinden, ik voel me nu weer fit."

Hij laat niet weten wat specifiek het probleem was, maar: "Het was iets wat ik mijn leven lang heb gehad en dat nooit eerder is ontdekt, anders had ik me er direct aan kunnen laten helpen en kun je er honderd jaar mee worden."

"Dat is nooit fijn"

Jos liet wel weten wat spanning te ervaren bij de ingreep: "Een ingreep aan je hart is altijd spannend, denk ik. Ze kunnen je naar een verkeerde afslag nemen, je bent afhankelijk van andere mensen. En dat is nooit fijn... Maar ja, zulke specialisten weten wel wat ze doen. Je relativeert en waardeert nog meer wat je hebt: ik heb een leuke vrouw en twee kleine kinderen waar ik zo lang mogelijk mooie dingen mee wil doen", aldus Verstappen senior.

Hij sluit af met een lofzang naar de prestaties van zijn zoon, en drievoudig wereldkampioen Max, die binnen de familie zelf ook erkenning van zijn prestaties ontvangt: "Binnen de hele familie weten ze allemaal dondersgoed hoe goed hij zijn dingen doet, hoe goed hij het voor elkaar heeft en krijgt hij honderd procent de waardering die hij verdient.’’

Ook interessant:

Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen

Er gaan geruchten dat Leclerc een nieuwe megadeal tekent met Ferrari. Hoe kijken onze kenners Dimmers, Coronel en Mosterdijk daar tegenaan? En hoe diep moest Verstappen werkelijk gaan?

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje