Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen reageert na rallycrash: "Ik mis die ervaring"

Jos Verstappen zag zijn zaterdag tijdens de WK-rally in België in het water vallen door een crash. De Nederlander reageert.

Jos Verstappen Ieper
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Dieter Rencken / RacingNews365

Jos Verstappen was voortvarend op weg toen het mis ging tijdens de tweede dag van de WK-rally in het Belgische Ieper. Hij belandde samen met copiloot Harm van Koppen in de sloot, waardoor de zaterdag voorbij was.

"Het is balen, want we gingen zo lekker", vertelt hij op Verstappen.com. "Op die proef gebeurde eigenlijk niets bijzonders. Ik stuurde in, ik denk net te laat, waardoor we met de buitenste wielen net op het grind zaten en passagiers werden."

"Toen was er niets meer aan te doen en gleden we zo weg, op lage snelheid een droge sloot in. Daarmee was het klaar en zat de dag erop. Dit is wel typisch het gevaar van Ieper, dat ons ook heeft geveld. Ik mis die ervaring nog."

Het is nog niet voorbij

En dat terwijl Verstappen wederom aan een hele goede dag bezig was. Hij stond voorafgaand aan de proef waarin het fout ging zelfs op de twintigste plek in het klassement. "In de ochtend zaten we redelijk goed in de wedstrijd en gewoonlijk zijn we in de middag nog wat sneller!"

De rally hoeft echter nog niet voorbij te zijn, want Jos kan als het goed is op zondag weer aan de start staan als zijn auto is gerepareerd. "Hopelijk is het nog vlot te repareren, zodat we op zondag weer aan de start kunnen staan. Dat zou fijn zijn om nog ervaring op te doen."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

18 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen