© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Jos Verstappen: 'Ricciardo voelt de druk van Max'

05 mrt. 2018 18:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo en Max Verstappen kunnen prima door een deur bij het F1-team van Red Bull. Desondanks staat de Australiër onder druk en wordt 2018 voor hem het jaar van de waarheid.

Jos Verstappen: 'Ricciardo voelt hete adem van Max'

De carrière van Ricciardo ging als een komeet en na een kort verblijf bij Toro Rosso stapte hij in 2014 over naar Red Bull. Daar moest hij het opnemen tegen viervoudig kampioen Sebastian Vettel, maar deed dit met verve.

Ricciardo versloeg zijn teamgenoot en een glansrijke carrière leek in de maak. Het team van Red Bull kon Ricciardo maar sporadisch een winnende bolide bieden en sinds de komst van Max Verstappen worstelt Daniel.

Volgens Jos Verstappen is er een patroon terug te vinden in de uitspraken van Ricciardo. Die laat steeds vaker weten dat hij zichzelf aan moet passen om Verstappen te kunnen verslaan.

"Je merkt dat Daniel de hete adem van Max in zijn nek voelt. Als hij dit soort uitspraken blijft doen, dan zouden ze nog wel eens in zijn kop kunnen blijven hangen", laat Jos aan Octane Magazine weten.

"Tot op heden hebben ze elk meningsverschil makkelijk uitgepraat. Vorig jaar zie Max na hun aanvaring in Hongarije direct 'Sorry, mijn fout!' en toen was de lucht geklaard. Ze kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden, maar je weet het nooit."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen