Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Jos Verstappen sluit Mercedes-overstap niet uit: "Er speelt zoveel…"

Jos Verstappen kwam in Oostenrijk in het nieuws door hard uit te halen naar Christian Horner. De vader van Max doet er nog een schepje bovenop door een Red Bull-vertrek niet definitief uit te sluiten.

Jos Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Een akkefietje tussen Jos Verstappen en Christian Horner is het gesprek van de dag in Oostenrijk. Verstappen zou in de RB8 uit 2012 deelnemen aan de Legends Parade, maar trok zich uiteindelijk terug. Horner zou volgens de Nederlander willen voorkomen dat er camerabeelden van de demo geschoten zouden worden, waarna Verstappen stelde dat hij 'helemaal klaar is met Horner'.

Bij Sky DE krijgt Verstappen na de sprintkwalificatie de vraag of zoon Max in 2025 bij Red Bull blijft. Max leek dat in Oostenrijk eerder al te bevestigen, maar Jos is niet zo overtuigd. "Er speelt zoveel, dus ik wil er niet te veel over zeggen." Dus een overstap naar Mercedes is niet uitgesloten? "Correct."

En wat is er nou aan de hand met Horner en de Legends Parade? Jos: "Er speelt heel veel met hem (Horner red.) en ik wil daar ook niets meer over zeggen."

Wel prijst Jos zijn zoon voor de prestaties in de sprintkwalificatie. "Iedereen zit dicht bij elkaar en Max heeft een perfect rondje gereden. Hij was heel sterk. Het wordt een mooie race en ik denk dat Max tevreden was."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Verstappen tast in het duister: "Er moet iets raars aan de hand zijn geweest"