Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen velt zijn oordeel over Horner-saga: "Dit kan zo niet doorgaan"

Jos Verstappen vindt dat er snel een einde moet komen aan alle rumoer omtrent de persoon Christian Horner.

Verstappen Jos Verstappen Max Vermeulen Raymond Bahrain 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Al enkele weken borrelt het binnen Red Bull, nadat er een onderzoek werd geopend naar vermeend grensoverschrijdend gedrag van teambaas Christian Horner. De Brit werd eerder deze week vrijgesproken van dat vermeende gedrag door de externe advocaat die de zaak onderzocht, maar toch blijft het geroezemoes maar doorgaan.

Een dag na zijn 'vrijspraak' werden er anoniem namelijk screenshots gelekt van vermeend WhatsApp-verkeer tussen Horner en een vrouwelijke werknemer van Red Bull. De authenticiteit van deze screenshots is niet geverifieerd, maar toch zorgde het voor een nieuwe zwik aan geruchten en vernieuwde aandacht rond de persoon Horner.

Vooral in de Britse media raakt men er maar niet over uitgesproken en in gesprek met De Telegraaf laat ook Jos Verstappen in Bahrein zijn mening horen. "Deze situatie is niet goed voor het team en drijft mensen uit elkaar. Dit kan zo niet doorgaan. Er blijft spanning in de lucht hangen", aldus de stevige woorden van de vader van racewinnaar Max Verstappen.

Suggesties in de Britse media, dat Jos Verstappen degene zou zijn achter het lekken van de vermeende WhatsApp-gesprekken, wijst hij van de hand. "Waarom zou ik dat doen? Max heeft een contract tot en met 2028 bij Red Bull, presteert geweldig en is hier op zijn plek. Ik heb daar helemaal geen belang bij."

Ook interessant:

Concurrentie Verstappen een illusie armer na galavoorstelling

Daar is 'ie weer! De nieuwste F1-podcast van RN365. Natuurlijk over de weergaloze GP van Bahrein van Max Verstappen, maar er gebeurde nog veel meer. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk bespreken het allemaal! Beluister 'm hieronder.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs