'Jumbo komt binnenkort met nieuws over samenwerking met Max Verstappen'

22 feb. 2018 06:02 Rik Alkema 0 reacties
Max Verstappen presenteerde vorige week zijn nieuwe helm, waar op het oog niet veel bijzonders aan te zien is. Maar wie goed kijkt komt tot de conclusie dat een grote sponsor van Max Verstappen, de supermarktketen Jumbo, wel heel erg klein vermeld staat op de helm. Die kleine aanduiding was veel fans opgevallen en daarom ging Omroep Brabant op onderzoek uit.

Jumbo nauwelijks meer zichtbaar op helm Max Verstappen

In 2015 en 2016 stonden de gele letters van Jumbo nog prominent op de helm van Max Verstappen. De supermarktketen is een grote sponsor van Max Verstappen en organiseert samen met de Nederlander zelfs racedagen op het circuit van Zandvoort onder de naam 'Jumbo Racedagen Driven by Max Verstappen'.

Op de nieuwste helm is het merk echter nauwelijks meer te zien. Wie goed kijkt vind de minuscule letters net onder het vizier van Verstappen, maar daarvoor moet er wel een loep aan te pas komen.

Omroep Brabant zocht een verklaring en die kwam er deels. "Jumbo staat wel degelijk op de helm", is de korte en formele reactie vanuit het hoofdkantoor in Veghel.

"We zullen binnenkort met nieuws komen over de samenwerking met Max Verstappen", voegt Jumbo daar aan toe. Wordt vervolgd dus.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen