© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Jumbo wil 'steentje bijdragen' aan Grand Prix van Nederland

20 sep. 2018 18:30 René Oudman 1 reacties
Komt-ie er wel, of komt-ie er niet? De Grand Prix van Nederland heeft al sinds 1985 niet meer op de Formule 1-kalender gestaan, maar de kans is aanwezig dat deze in 2020 terugkeert. Het Nederlandse bedrijfsleven wordt door de fans aangekeken: wie draagt zijn financiële steentje bij?

Frits van Eerd, voorman van supermarktketen Jumbo, is een fervent raceliefhebber. Sterker nog: de 51-jarige reed afgelopen jaar wederom mee in de 24 uur van Le Mans, en deed dat zeker niet onverdienstelijk. Menigeen ziet Van Eerd als dé aangewezen persoon om te investeren in een Nederlandse Grand Prix.

In gesprek met Racingnews365 erkent Van Eerd niet heel veel te kunnen doen aan een mogelijke Grand Prix van Nederland. "Ik zou het geweldig vinden als-ie er komt", spreekt de supermarktmagnaat, "maar wij richten ons echter op het steunen van talenten." Van Eerd doelt daarmee op Max Verstappen en Rinus van Kalmthout, maar ook de atleten uit andere takken van sport die door Jumbo worden gesteund.

"Wij gaan niet heel veel doen aan een GP van Nederland, maar als we een bijdrage kunnen leveren zullen we dat doen. Jumbo is niet het bedrijf om de Grand Prix volledig in haar eentje mogelijk te maken: we hebben al de verschillende talenten, de Jumbo Racedagen en verscheidene acties in de supermarkten zelf."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen