Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Kamp Verstappen wacht nieuws omtrent GP Nederland af

Rijdt Max Verstappen in 2020 zijn eerste Nederlandse Grand Prix? Gisteren leek het allemaal al bijna in kannen en kruiken te zijn, maar inmiddels is duidelijk geworden dat er nog wel enkele hordes genomen moeten worden om de GP van Nederland daadwerkelijk op de kalender te krijgen. Ook kamp Verstappen wacht het rustig af.

Verstappen kwam al meerdere keren in actie op het circuit van Zandvoort en weet uit eigen ervaring dat er nog wel het nodige moet gebeuren om het circuit weer geschikt te maken voor de Formule 1. Zijn manager Raymond Vermeulen laat aan De Telegraaf weten dat ze in ieder geval enthousiast zijn over de plannen.

"We zijn vooral erg benieuwd naar de volgende stap, want dat valt of staat natuurlijk met de complete invulling van het plaatje. Voor ons blijft het ook afwachten, want ook wij weten niet meer dan wat er in de pers over is geschreven." Eén ding staat in ieder geval vast: zodra het licht op groen springt voor een Grand Prix op Nederlandse bodem groeit het ongetwijfeld uit tot het grootste sportevenement in Nederland.

Viaplay
x
LIVE Eerste vrije training Formule 1 GP China 2024