© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Kamp Verstappen wacht nieuws omtrent GP Nederland af

03 nov. 2018 09:45 Wanda Bisschop 0 reacties
Rijdt Max Verstappen in 2020 zijn eerste Nederlandse Grand Prix? Gisteren leek het allemaal al bijna in kannen en kruiken te zijn, maar inmiddels is duidelijk geworden dat er nog wel enkele hordes genomen moeten worden om de GP van Nederland daadwerkelijk op de kalender te krijgen. Ook kamp Verstappen wacht het rustig af.

Verstappen kwam al meerdere keren in actie op het circuit van Zandvoort en weet uit eigen ervaring dat er nog wel het nodige moet gebeuren om het circuit weer geschikt te maken voor de Formule 1. Zijn manager Raymond Vermeulen laat aan De Telegraaf weten dat ze in ieder geval enthousiast zijn over de plannen.

"We zijn vooral erg benieuwd naar de volgende stap, want dat valt of staat natuurlijk met de complete invulling van het plaatje. Voor ons blijft het ook afwachten, want ook wij weten niet meer dan wat er in de pers over is geschreven."

Eén ding staat in ieder geval vast: zodra het licht op groen springt voor een Grand Prix op Nederlandse bodem groeit het ongetwijfeld uit tot het grootste sportevenement in Nederland.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen