Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

'Kans op F1-races in 2020 fifty-fifty'

Gaat de Formule 1 dit jaar racen? Daarover is nog niks definitief zeker en als je de hoogste Formule E-baas naar de kansen van de F1 vraagt, schat hij die voorzichtig in.

"Ik denk dat de kans fifty-fifty is dat er geracet gaat worden in de Formule 1. Datzelfde geldt overigens ook voor ons, de Formule E", aldus de grote FE-baas Alejandro Agag.

"Het is echter goed dat de Formule 1 in ieder geval probeert om iets van de grond te krijgen, wij proberen eveneens om races achter gesloten deuren te organiseren", vervolgt Agag, die met name inzet op de augustusmaand.

"We willen eigenlijk minimaal twee of drie races zonder publiek organiseren. Dat zou moeten kunnen lukken in augustus, maar zeker weten doen we dat natuurlijk niet. We kijken overigens ook naar opties buiten Europa, maar 90% van de race-actie zal denk ik binnen Europese grenzen plaatsvinden."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf