© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Kevin Magnussen woedend op Raikkonen: 'Waar is die mee bezig?'

23 jun. 2018 20:45 Ruud Dimmers 1 reacties
Kimi Raikkonen verprutste niet alleen zijn eigen kwalificatie, maar ook die van Kevin Magnussen. De Haas-coureur begrijpt niet waar Raikkonen mee bezig was en was na afloop van de kwalificatie boos.

Magnussen boos na acties Raikkonen

Kevin Magnussen moest het tijdens de kwalificatie voor de GP van Frankrijk met slechts een poging doen tijdens de Q3. Door de crash van teamgenoot Grosjean moest hij zijn eerste poging afbreken. Zijn tweede poging werd volgens Magnussen verkloot door Raikkonen.

"Waar is Raikkonen toch mee bezig? Hij heeft al zijn ronden verprutst. Hij had voor meerdere ronden brandstof aan boord en toen hij zijn ronde verprutste verwachtte ik dat hij de pits in zou gaan. Kimi probeerde het echter direct nog een keer. Hij haalde mij weer in, maar brak zijn ronde af."

"Hij was drie ronden aan het pushen en dat is zinloos. Het is totaal onvoorspelbaar wat hij gaat doen. Hij haalde me weer in voor de eerste bocht en brak zijn ronde weer af en verpeste daarmee mijn ronde."

Magnussen was echt helemaal klaar met het gedrag van Raikkonen. "Als je zo verward bent, probeer dan in ieder geval om anderen niet in de weg te rijden."

De FIA onderzocht het incident en besloot om geen straf uit te delen aan de Ferrari-coureur.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen