Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Kijk gratis live de GP's van Monaco en Spanje met Viaplay!

Formule 1-aanbieder Viaplay pakt uit: 10 dagen gratis Formule 1 en nog veel meer!

Verstappen Monaco 2022
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1-liefhebbers kunnen zich de komende twee weekenden uitstekend vermaken. Dit weekend racen Max Verstappen en zijn rivalen door de smalle straten van Monte Carlo, waar de prestigieuze GP van Monaco op het programma staat.

Een week later is het de beurt aan het circuit van Barcelona voor de Spaanse Grand Prix. Het circuit waarop Verstappen op 18-jarige leeftijd zijn allereerste F1-zege behaalde.

Viaplay heeft voor nieuwe klanten een super actie! Kijk nu tien dagen lang gratis Formule 1 én alle andere sporten en movies & series op Viaplay. Het aanbod is veel breder dan F1 alleen. Voor de autosportfans valt er ook te genieten van de Formule 2 en 3, Porsche Supercup, DTM én diverse andere autosportklassen.

Verstappen liefhebbers opgelet

Na twee Grands Prix nog niet genoeg F1 gehad? Dan heeft Viaplay nog diverse Max Verstappen docu's voor je in petto waaronder de bekroonde documentaire Max Verstappen - Anatomy of a Champion. De driedelige docu die een uniek kijkje geeft in het leven van de familie Verstappen.

Ook de series Max's Machines, samen met David Coulthard, en F1 Talks zijn zeker het aankijken waard.

Volop andere sport

Even geen zin in Verstappen, F1 of andere autosport? Ook dan biedt Viaplay nog volop alternatieven. De toonaangevende voetbalklassen de Duitse Bundesliga en de Britse Premier League worden ook live uitgezonden.

Liever relaxed op de bank met een drankje erbij genieten van de prestaties van Michael van Gerwen? Kijk dan de wedstrijden er toernooien van het PDC live via Viaplay. Een avondje geen sport behoort zeker tot de opties dankzij de talloze movies & series. Kortom, voor ieder wat wils bij Viaplay.

Race nu naar Viaplay om de GP's van Monaco en Spanje gratis te kijken

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"