Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Kijk het Formule 1-seizoen 2020 live, inclusief de wintertests, met F1 TV PRO

Het Formule 1-seizoen 2020 start op 19 februari met de wintertest op het circuit van Barcelona en op 15 maart staat de Grand Prix van Australië op de kalender. Het belooft een zeer spannend seizoen te worden! Wie stoot Lewis Hamilton van de troon? Weet Max Verstappen te schitteren of wordt het toch een Ferrari-coureur? Volg het Formule 1-seizoen live met F1 TV Pro.

Met F1 TV Pro hoef je als Formule 1-fan nooit meer iets te missen van de actie. Iedere training, kwalificatie en race kan je live volgen via je browser of via de F1 TV Pro App. Je krijgt toegang tot livetiming en exclusieve onboard-camera’s. Race mee met Max Verstappen, Lewis Hamilton of jouw favoriete coureur en bleef de actie als nooit tevoren! Dit jaar worden bovendien de zes wintertestdagen op het circuit van Barcelona live uitgezonden. Race nu naar de site en kijk direct live mee! Als fan word je helemaal verwend en kan je zelf bepalen wat je wil zien. Kies het commentaar in een taal naar keuze, kies de camera die jij wil en bekijk live alle data die voorhanden is. Ondertussen beschik je ook nog over de mogelijkheid om de boardradio van de coureurs te luisteren. Je kan nu zelfs twee camera’s tegelijk selecteren, waardoor je (onboard) mee kan rijden in het gevecht tussen bijvoorbeeld Max en Lewis en de actie beleeft zoals een echte coureur.

Formule 1 kijken waar jij wil, wanneer jij wil

Kijk de Formule 1 ook waar jij wil via de handige F1 TV Pro App . Zo kijk je live naar de Formule 1 waar ook ter wereld. Vanaf het strand, samen met je vrienden of lekker in de zon op het terras. Wil je helemaal genieten van een Grand Prix-weekend dan kan je ook de Formule 2, Formule 3 én Porsche Supercup live kijken. Is er een week geen race of heb jij een race gemist? Geen probleem, vanzelfsprekend kan je alle races terugkijken. Van heden tot en met verleden, liefst 650 Grands Prix zijn terug te kijken. Daarnaast heb je diverse leuke en informatieve documentaires over de koningsklasse van de autosport beschikbaar. Race nu naar de website van F1 TV Pro. Voor Ziggo-abonnees met een Ziggo Sport Totaal Pakket is F1 TV pro zelfs helemaal gratis!

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi