Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Michael Schumacher

Kijktip: Duitsland in afwachting van nieuwe 'spraakmakende' Schumacher-documentaire

Vanavond wordt de nieuwe documentaire 'Being Michael Schumacher' uitgezonden, een serie die in het teken zal staan van het leven van de zevenvoudig wereldkampioen.

Michael Schumacher
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Vrijdag 29 december 2023 is het tien jaar geleden dat Michael Schumacher ernstig hoofdletsel opliep na een skiongeluk in het Franse Meribel. Sindsdien is het onbekend hoe het gaat van de zevenvoudig wereldkampioen. Vanavond wordt het eerste deel van een gloednieuwe documentaire over zijn leven uitgezonden.

10 jaar geleden

Door de jaren heen is er weinig informatie naar buiten gekomen over hoe het met de voormalig F1-coureur gaat. Het enige wat bekend is, is dat hij thuis verzorgd wordt in het bijzijn van familie. Zoon Mick Schumacher liet in een eerdere documentaire genaamd 'Schumacher' los dat hij 'alles zou opgeven om met zijn vader over de Formule 1' te kunnen praten.

Ter ere van de zevenvoudig wereldkampioen komt op 28 december de documentaire 'Being Michael Schumacher' uit. Deze documentaire wordt als serie uitgezonden en de eerste aflevering begint om 23:35 uur. Deze uitzending is te bekijken op de Duitse tv-zender ARD, dat ook via de Nederlandse televisie ontvangen kan worden.

In Duitsland wordt veel over deze documentaire gesproken, ondanks het feit dat het naar alle waarschijnlijkheid niet over de gezondheid van Schumacher zal gaan.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Gerucht 'Mercedes gaat Verstappen recordcontract aanbieden'