Kimi Raikkonen doet aangifte van afpersing

01 jun. 2018 07:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1-coureur Kimi Raikkonen heeft bij de politie in Canada aangifte gedaan tegen afpersing door een vrouw uit Montreal.

Canadese vrouw zegt betast te zijn door Raikkonen

Volgens de aanklacht die is ingediend door de juristen van Raikkonen is hij bedreigd met het publiekelijk maken van beschuldigingen van seksueel misbruik. De vrouw in kwestie zou de Ferrari-coureur proberen te chanteren. Als hij geen financiële vergoeding zou betalen, dan zou het verhaal in de media belanden.

De vrouw beweert dat ze in 2016 betrokken was bij een incident met een F1-coureur en zijn vriend toen ze in de bar werkte tijdens de GP van Canada. De dronken coureur had volgens het verhaal haar borsten aangeraakt en de vriend die bij Raikkonen was had zijn hand in haar slipje gestoken. Dat verhaal publiceerde de dame in kwestie destijds online zonder de naam van Raikkonen te noemen.

Dit jaar zocht de vrouw wederom de publiciteit op en kondigde de onthulling van de coureur aan. Afgelopen week ontving het management van Raikkonen een brief waarin de vrouw een groot geldbedrag eiste. 

Kimi Raikkonen ontkent alle beschuldigingen en gaat in de tegenaanval door een aanklacht in te dienen tegen de vrouw wegens afpersing. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen