Kimi Raikkonen is nog steeds hongerig om te winnen

17 dec. 2017 15:00 Wanda Bisschop 0 reacties
Kimi Raikkonen wordt al enige tijd als de tweede Formule 1 coureur van Ferrari gezien en dat terwijl de Fin de laatste was die Ferrari de titel bezorgde.

Raikkonen wil zijn aantal zeges in de F1 uitbreiden

Raikkonen werd slechts eenmaal in zijn carrière wereldkampioen en deed dat in 2007. Twee jaar later nam hij afscheid van de Formule 1 om vervolgens in 2012 terug te keren bij het team van Lotus.

In 2014 maakte Raikkonen de overstap naar Ferrari maar sinds zijn terugkeer bij de Italiaanse renstal heeft de Fin nog geen race weer gewonnen. Zijn laatste overwinning dateert namelijk van 2013 toen hij de openingsrace in Australië won.

Ook in het afgelopen seizoen slaagde Raikkonen er niet om een race te winnen. Vooral ook omdat Ferrari er tijdens bepaalde races voor koos om hun coureurs van positie te laten wisselen waardoor Vettel aan het langste eind trok.

Aan de pers laat Raikkonen in ieder geval weten dat hij nog steeds hongerig is naar succes en dat het doel voor het nieuwe seizoen duidelijk is.

"Mijn enige doel in de Formule 1 is het winnen van races. Natuurlijk geniet ik enorm van het racen zelf maar dat is niet de enige reden waarom ik in de Formule 1 blijf."

"Volgend jaar moeten we er direct vanaf de eerste race goed bij zitten. Dit jaar zijn te we langzaam gestart waardoor we de strijd met Mercedes hebben verloren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen