Kleine lach na zeer teleurstellend weekend voor Magnussen

17 sep. 2018 10:45 René Oudman 0 reacties
Wat hebben Thierry Boutsen, Alexander Wurz, Pedro de la Rosa, Bruno Senna en Kevin Magnussen met elkaar gemeen? Het heeft inderdaad met Formule 1 te maken! Magnussen is sinds gisteren (zondag) lid van de club. Het vijftal reed namelijk allen precies éénmaal de snelste raceronde in een Grand Prix.

De supersonische ronde die Magnussen kort voor het einde van de wedstrijd af wist te leveren bracht hem overigens precies niets anders dan de het statistiekje. De Deense Haas-coureur kwam namelijk op een uitzichtloze achttiende positie over de eindstreep.

"Pff, het was een lange dag op kantoor", zucht Magnussen na afloop van de race waarin hij zijn allereerste snelste raceronde reed. "Het was een moeilijke dag voor het team. Het enige lichtpuntje is dat ik het ronderecord nu op mijn naam heb staan. Het is om des keizers baard, maar ik kan er in ieder geval wel om lachen."

Scoren deed K-Mag voor het laatst op Spa-Francorchamps, waar hij als achtste over de eindstreep kwam. In Monza lagen er geen punten in het verschiet en ook in de straten van Singapore werd niet gescoord. Zodoende is Magnussen ingehaald door Fernando Alonso, die zevende werd in de stadsstaat.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen