Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

KNAF Talent First-programma gaat verder als 'TeamNL'

Waar de FIA opereert als internationale autosportbond, daar is de KNAF het orgaan dat Nederland op nationaal gebied vertegenwoordigd. Sinds jaar en dag ontfermt de KNAC Nederlandse Autosport Federatie zich over jonge landgenoten die stappen in de autosport proberen te zetten.

Middels het 'Talent First'-programma zijn meerdere Nederlandse talenten een verder gekomen in hun loopbaan.

Om de lijn aan te houden die door de nationale sportbond NOC*NSF jaren geleden is ingezet, is gekozen om de naam van het talentenprogramma om te dopen tot TeamNL.

"KTF is alleen in de autosport bekend, terwijl TeamNL inmiddels overal een begrip is geworden. Het staat voor een jong-oranje selectie die Nederland over de grens vertegenwoordigt en dat doen onze KNAF Talent First-rijders ook", licht Maarten van Wesenbeeck namens Stichting KNAF Talent First toe.

Zodoende komen Rinus van Kalmthout, Richard Verschoor (beiden 18), Glenn van Berlo (17), Tijmen van der Helm (17) en Kas Haverkort (15) vanaf heden uit voor TeamNL.

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1