Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Nyck de Vries

Knappe zege voor De Vries met Toyota op Imola

Nyck de Vries heeft met Toyota de 6 Uur van Imola gewonnen, onderdeel van het World Endurance Championship. Het was voor de Nederlander de eerste zege van het seizoen.

Nyck de Vries rijdt dit seizoen zowel in de Formule E (Mahindra Racing) als in het World Endurance Championship. In het WEC rijdt hij voor fabrieksteam Toyota, aan de zijde van Kamui Kobayashi en Mike Conway. Dit weekend stond de tweede race van het seizoen op het programma, de 6 Uur van Imola. Ferrari bezette met twee teams in eigen land de eerste startrij, maar uiteindelijk was het team van De Vries ze allemaal te snel af.

De Vries zelf zorgde er met een mooie inhaalactie na een herstart voor dat Toyota richting P2 ging, waarna uiteindelijk ook de eerste plek in handen kwam van de drie coureurs. Voor De Vries betekende het zijn eerste zege van het seizoen. Een geweldige opsteker voor de Nederlander die vorig jaar debuteerde in de Formule 1, maar na tien races alweer werd vervangen door Daniel Riciardo bij AlphaTauri.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Gedecideerd over eigen toekomst: "Wolff weet dat ook"