Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Knotsgek Formule 1-ticket van 5 miljoen dollar te koop voor GP Las Vegas

De GP van Las Vegas bezoeken in stijl. Dat kan, voor 5 miljoen dollar. Een bizar bedrag. Wat krijg je daar allemaal voor?

Weet je nog toen we eerder deze week al verbaasd waren over het pakket van 1 miljoen dollar voor de race in Las Vegas? Nou, het kan blijkbaar nog gekker. Eén van de bekendste casino's in Las Vegas, Caesars Palace, heeft een pakket van vijf miljoen dollar samengesteld waarmee jij met een hoop vrienden kan genieten van de GP in de gokstad in Nevada. Volgend jaar wordt de race voor het eerst gereden in Las Vegas en zullen 20 F1-bolides over The Strip scheuren. Caesars Palace biedt een pakket aan waar je vijf miljoen dollar voor neer moet leggen, het zogeheten 'Emperor Package', waarmee je jezelf als een echte keizer kan wanen.

Wat krijg je ervoor?

Voor 5 miljoen mag je vijf dagen verblijven in de zogeheten Nobu Sky Villa. Dat is een megasuite van ruim 900 vierkante meter met onder andere 3 slaapkamers, met daarbij een dakterras van bijna 450 vierkante meter. Vanaf dat terras heb je uitzicht op The Strip en zie en hoor je alle F1-bolides voorbij razen. Je kan tijdens de race in totaal met 75 mensen op dat terras verblijven. Feestje! Je krijgt je eigen chef-kok tot je beschikking, natuurlijk eentje die een restaurant met Michelinsterren bezit, die jouw eigen persoonlijke menu samenstelt en een privédiner voor je organiseert. Ook heb je 24 uur per dag een butler tot je beschikking, evenals een eigen bar, biljart, buitenkeuken, media room en sauna en ook een spa mag natuurlijk niet ontbreken. De lift die je gebruikt om bij je optrekje te komen is natuurlijk een privélift.

Extraatje

Verder mag je natuurlijk ook wat vrienden meenemen. Je krijgt namelijk voor de 5 slordige miljoenen in totaal 12 tickets voor de Paddock Club en privediner voor 12 personen. Gedurende je verblijf wordt er een chauffeur aan je toegewezen die met zijn Rolls-Royce doet wat je zegt en zal er een host zijn die je overal bij begeleidt. Voor de moeite krijg je bovenop al die luxe ook nog 'extra' twee kaarten voor het uitverkocht Adele concert. Dat hadden ze nou echt niet hoeven doen hoor!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"