Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Kom samen met RacingNews365 gratis simracen in Utrecht!

Ervaar het beste van beide werelden - de spanning van een Formule 1-pubquiz en de sensatie van simracen - tijdens onze exclusieve avond bij RaceSquare Utrecht in september, speciaal voor RacingNews365 premium-leden. Als member kun je kosteloos deelnemen aan deze onvergetelijke avond. Meld je snel aan via het formulier hieronder. Nog geen premium? Sluit nu een abonnement af en verzeker jezelf van een plek voor deze ultieme belevenis. Let's race into an unforgettable night!

Op 27 september organiseren we een speciale RN365Premium-night bij RaceSquare Utrecht. Tijdens deze avond ben je met een +1welkom en ga je niet alleen simracen, maar we hebben ook een heuse Formule1-pubquiz voor jullie in petto! De avond duurt ongeveer van 18:45 tot 21:15 en we zoudenhet heel leuk vinden om jou te verwelkomen. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.Bij meer aanmeldingen dan plaatsen, worden de winnaars geloot. Nu aanmeldenbetekent dus niet automatisch dat je ingeloot bent . De winnaars wordenuiterlijk 31 augustus op de hoogte gebracht. Dus waar wacht je nog op?! Klik op de knop hier beneden omhet aanmeldformulier in te vullen!

Meld je hieronder aan voor de pubquiz https://forms.gle/eUD1KBAkmL3ZrX1XA

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.Bij meer aanmeldingen dan plaatsen, worden de winnaars geloot. Nu aanmeldenbetekent dus niet automatisch dat je ingeloot bent . De winnaars wordenuiterlijk 31 augustus op de hoogte gebracht.

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel