Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Komst Stroll goed voor toekomst Force India'

Voormalig Jordan-teambaas Eddie Jordan verwacht veel goeds van het 'nieuwe' Racing Point Force India. Met Stroll sr. aan het roer gaat het team volgens de flamboyante Ier een rooskleurige toekomst tegemoet.

Eddie Jordan, voormalig teambaas van het team dat via vele transformaties nu Racing Point Force India heet, is er van overtuigd dat zijn voormalig kindje in goede handen is. Het team werd overgenomen door Lawrence Stroll en een Canadese investeerdersgroep.

"De komst van Lawrence Stroll is goed nieuws. Hij heeft het talent om merken heel groot te maken. Kijk naar Tommy Hilfiger, kijk naar Michael Kors. Hij doet waanzinnige dingen met de bedrijven waarbij hij betrokken is", aldus Eddie Jordan in de nieuwste podcast van F1.com . "Stroll sr. heeft de gave alles wat hij aanraakt in goud te veranderen. Met die gave kan hij van Racing Point Force India een geweldig team maken." Overigens verwacht Jordan niet alleen veel van de toekomst, hij is ook diep onder de indruk van wat de vorige eigenaren van het voormalige Jordan hebben weten te maken: "Midland, Spyker, Force India. Gegeven de omstandigheden stonden ze allemaal hun mannetje. Met name de prestaties van Force India in de laatste jaren waren fenomaal."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden