Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Krankzinnige Verstappen zet volgende stap: "En hij was al buitenaards"

Max Verstappen gunt zijn concurrenten helemaal niets. De Nederlander wint alles wat er te winnen valt in F1. Teambaas Christian Horner weet het zeker: Max behoort nu tot een van de besten aller tijden.

Max Verstappen won 25 van de laatste 34 races in de Formule 1. De laatste twee seizoenen domineert hij als nooit tevoren en samen met Red Bull verbreekt hij het ene na het andere record. En nog steeds wordt hij beter, zo merkt teambaas Christian Horner op in de ESPN Unlapped Podcast. "Verstappen presteert momenteel op een krankzinnig hoog niveau", jubelt de Red Bull-man. "Hij heeft nu het voordeel van zijn ervaring en heeft altijd al die ruwe snelheid en het natuurlijke gehad. De capaciteit die hij heeft in de auto, om de race te volgen en over bepaalde aspecten na te denken die veel verder gaan dan de normale zaken, dat is zeer indrukwekkend. Hij heeft weer een stap gezet dit jaar."

Buitenaards

En dat terwijl hij de vorige jaren ook al bizar goed presteerde. Weer heeft Verstappen een nieuwe stap gezet, waardoor het volgens Horner niet meer te ontkennen is. Max is een van de grootsten aller tijden. "De laatste jaren was hij al buitenaards, dus je moet Max nu echt gaan zien als een van de grootste aller tijden. Wat hij op 25-jarige leeftijd al heeft bereikt, is enorm, enorm indrukwekkend." De Brit vervolgt: "Het is een privilege om met hem samen te mogen werken en om een coureur aan het werk te zien die ongelooflijke dingen doet. Hij blijft dingen doen die ons verrassen, constant, of het nou in regenachtige, droge of wisselende weersomstandigheden is. Zijn vermogen om het absolute maximale uit de auto te persen, is ongekend", zo sluit hij zijn lofzang af.

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel