Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Kritiek op McLaren op niks gebaseerd'

De kritiek van voormalig McLaren-CEO Martin Whitmarsh op het huidige beleid bij McLaren is onterecht en op niets gebaseerd. Dat stelt McLaren in een reactie op de felle kritiek.

Vorige week gaf Martin Whitmarsh in de Mail on Sunday te kennen dat er wat hem betreft koppen moesten rollen in de leiding van McLaren. Er zouden aan de top immers teveel politieke spelletjes gespeeld worden. In gesprek met Sky Sports F1 geeft een woordvoerder van McLaren aan dat het Whitmarsh vrij staat zijn mening te delen, maar dat de recente kritiek op niets is gebaseerd:

"Martin Whitmarsh heeft in het verleden vele jaren voor ons gewerkt, maar is inmiddels al enkele jaren niet meer bij het team betrokken. Zijn informatie lijkt op niets te zijn gebaseerd, maar hij mag natuurlijk roepen wat hij wil." Whitmarsh gaf aan klaar te staan mocht McLaren een beroep om hem willen doen om orde op zaken te stellen, maar McLaren is niet van plan op dat aanbod in te gaan: "Martin Whitmarsh maakt geen deel uit van onze toekomstplannen."

Viaplay
x
Live Reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen