© Force INdia

Nieuwsoverzicht

Kubica raadt Ocon af om naar Williams te gaan

07 sep. 2018 17:30 René Oudman 4 reacties
Na de bijzondere ontwikkelingen op de rijdersmarkt is Esteban Ocon het kind van de rekening geworden. De jonge Fransman lijkt zijn plekje bij Force India te verliezen en heeft vrijwel nergens om heen te gaan. Het team van Williams biedt mogelijk de enige strohalm.

Williams is een Mercedes-klant en Ocon behoort tot het juniorprogramma van het Duitse merk. Eén en één zou in dat geval twee kunnen worden, maar dan zullen er duidelijke financiële afspraken gemaakt moeten worden.

Williams-reserve Robert Kubica ziet het tafereel met lede ogen aan. "Als ik Esteban was, zou ik niet teveel pushen voor een zitje bij Williams", zegt de Pool tegen Przeglad Sportowy, een sportmedium uit eigen land. "Ik zou gewoon doorgaan met het doen van mijn eigen ding", knipoogt de enkelvoudig Grand Prix-winnaar.

Ocon maakte twee jaar geleden, in de zomer van 2016, zijn Formule 1-debuut voor het team van Manor. Voor het seizoen 2017 werd het Franse Mercedes-talent overgeheveld naar Force India, waarvoor hij tot op heden zijn kunsten mag vertonen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen