Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Kubica: "We zijn allemaal slachtoffers bij Williams"

De comeback van Robert Kubica begint uit te lopen een regelrechte mislukking. Niet zozeer omdat de Pool het fysiek niet kan bolwerken, al heeft hij het zwaar tegenover George Russell, maar veel meer nog omdat Williams geen schim is van het team dat het ooit was.

Kubica China portret
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams Racing

Williams bungelt in elke sessie onderaan de tijdenlijst, waarbij Robert Kubica vaak nog het onderspit delft ten opzichte van teamgenoot George Russell. Het aantal probleempunten van de FW42 is niet op één hand te tellen, evenals de personele problemen op de thuisbasis in Grove.

Williams verkeert kortom in zwaar weer. Robert Kubica is daar naar eigen zeggen het slachtoffer van, maar is zeker niet de enige: "Niemand is blij met de huidige situatie bij Williams, niemand. Wat dat betreft zijn we allemaal slachtoffers", aldus de Poolse herintreder in gesprek met Autosport.

"Iedereen wenst dat het snel beter zal gaan met het team en iedereen werkt daar hard voor, maar het is niet zo dat we daar binnen een maand de vruchten van zullen plukken."

"Zo werkt het gewoon niet", vervolgt Kubica treurig. "Niet als je op dit moment geen concept in de windtunnel hebt staan waar je zomaar twee seconden per ronde meer kunt winnen, atlhans. En dat hebben we niet."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"