Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniil Kvyat

Kvyat ziet Toro Rosso afglijden: "Moeten uitzoeken hoe dat komt"

Daniil Kvyat en Alexander Albon kwamen in de laatste twee races namens Toro Rosso niet tot scoren. De Italiaanse formatie lijkt de aansluiting te verliezen, Kvyat wil snel achterhalen waar dat mee te maken heeft.

Kvyat albon oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Het was nog maar een paar Grands Prix geleden dat Daniil Kvyat vol trots verkondigde dat Toro Rosso op elk circuit redelijk uit de voeten kon. Na twee mindere optredens in Frankrijk en Oostenrijk houdt hij er een hele andere lezing op na: "Het lijkt erop dat het ene circuit ons beter ligt dan het andere en dat lijkt al het hele seizoen het geval. In Frankrijk en Oostenrijk kwamen we echt snelheid tekort en we moeten zien te achterhalen waar dit mee te maken heeft."

De Rus in Italiaanse dienst constateert dat andere teams een betere ontwikkeling hebben doorgemaakt, maar hij wil van geen opgeven weten: "Wij werken erg hard om onszelf terug te kunnen knokken en bekijken de mogelijkheden per race. Ik heb veel uren doorgebracht in de simulator om te begrijpen wat we beter hadden kunnen doen in de voorbije races en hopelijk kunnen we ons op basis daarvan nog verbeteren voordat de zomerstop zich aandient."

Kvyat kijkt uit naar de hereniging met het circuit in Silverstone, waar hij vorig jaar natuurlijk schitterde door afwezigheid: "Het is de baan waar ik voor het eerst met een Formule 1-auto testte. Het was één van de mooiste dagen in mijn leven!"

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Waarom Hamilton vanwege Verstappen terecht de noodklok luidt