Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Laatste kans: claim gegarandeerd een gratis McLaren-pet!

McLaren-sponsor OKX heeft een unieke actie opgezet, waardoor je tot en met 28 augustus een gratis McLaren-pet kunt ontvangen. Wees er snel bij en claim jouw pet!

OKX, sponsor van McLaren, heeft speciaal voor de Nederlandse fans een hele gave actie opgezet. Iedereen die zich aanmeldt bij OKX, dat recent in Nederland is gelanceerd, ontvangt een fraaie McLaren-pet cadeau!

Wat moet je er voor doen?

Download de OKX-app, registreer jezelf, en activeer je account. Iedereen die tussen 12 en 28 augustus €10 stort, krijgt een McLaren-pet toegestuurd naar het opgegeven adres. Let op, dit kan alleen als je je account ook verifieert na het aanmaken.

Waarom OKX?

OKX is de toonaangevende wereldwijde cryptobeurs en een innovatief Web3-bedrijf, met meer dan 50 miljoen wereldwijde gebruikers. OKX staat bekend als één van de snelste, veiligste en betrouwbaarste crypto-apps ter wereld en is top partner van onder meer McLaren Racing en Manchester City. Sinds kort zijn ze ook live in Nederland, en om dit te vieren is deze actie opgezet.

Klik hier om jezelf aan te melden! Indien je dit vóór 28 augustus doet, krijg je dus gegarandeerd een McLaren-pet opgestuurd.

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Live Reacties na wisselende tweede training Verstappen in Bakoe