© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Laatste weerbericht voor GP Verenigde Staten

21 okt. 2018 16:30 Jan van der Burgt 0 reacties
In samenwerking met Weeronline presenteert Racingnews365 het actuele weerbericht voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. De verwachting is dat het droog blijft tijdens de race.

De GP van de Verenigde Staten verloopt zeer waarschijnlijk droog met geregeld zon. In het normaal gesproken nog volop zomerse Texas is het flink kouder dan normaal, maar met maximaal 21 graden is het prima weer voor de coureurs en toeschouwers. Er waait wel een stevige noorden- tot noordoostenwind, windkracht 4.

Voor de Amerikanen uit Texas is het even wennen. Terwijl het normaal nog volop nazomer is met 25-30 graden, is het tijdens de race op het Circuit of the Americas een graad of 19. Een stevige noordoostenwind maakt het voor het gevoel nog wat frisser. Een krachtig hogedrukgebied boven Noord-Amerika zorgt ervoor dat met een noordelijke tot noordoostelijke stroming koude lucht uit Canada kan afzakken naar het zuiden.

Zon en wolkenvelden wisselen elkaar zondagmiddag af en tijdens een zonnig moment wordt het mogelijk nog iets warmer met 20 of 21 graden. De regenkans is daarbij slechts 5%. De race start daar aan het begin van de middag (13:10 uur). In Nederland is het dan avond: 20:10 uur. Het weer is dus een stuk beter dan afgelopen dagen. Toen was het meestal bewolkt en viel regelmatig regen. Ook was het een paar graden koeler.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen