Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Laatste weerbericht voor GP Verenigde Staten

In samenwerking met Weeronline presenteert Racingnews365 het actuele weerbericht voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. De verwachting is dat het droog blijft tijdens de race.

De GP van de Verenigde Staten verloopt zeer waarschijnlijk droog met geregeld zon. In het normaal gesproken nog volop zomerse Texas is het flink kouder dan normaal, maar met maximaal 21 graden is het prima weer voor de coureurs en toeschouwers. Er waait wel een stevige noorden- tot noordoostenwind, windkracht 4.

Voor de Amerikanen uit Texas is het even wennen. Terwijl het normaal nog volop nazomer is met 25-30 graden, is het tijdens de race op het Circuit of the Americas een graad of 19. Een stevige noordoostenwind maakt het voor het gevoel nog wat frisser. Een krachtig hogedrukgebied boven Noord-Amerika zorgt ervoor dat met een noordelijke tot noordoostelijke stroming koude lucht uit Canada kan afzakken naar het zuiden. Zon en wolkenvelden wisselen elkaar zondagmiddag af en tijdens een zonnig moment wordt het mogelijk nog iets warmer met 20 of 21 graden. De regenkans is daarbij slechts 5%. De race start daar aan het begin van de middag (13:10 uur). In Nederland is het dan avond: 20:10 uur. Het weer is dus een stuk beter dan afgelopen dagen. Toen was het meestal bewolkt en viel regelmatig regen. Ook was het een paar graden koeler.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"