Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi 2023

Laatste weerupdate Formule 1 GP Abu Dhabi

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het laatste weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi.

Abu Dhabi pit lane
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ondanks dat de laatste race op de Formule 1-kalender in november plaatsvindt, hoeven de fans absoluut geen winterjas aan op het Yas Marina Circuit. Naar verwachting wordt het namelijk zondag tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi zo'n 27 graden.

De race begint 17:00 uur lokale tijd (14:00 uur Nederlandse tijd), wat betekent dat de temperatuur gedurende de race normaal gesproken verder zal zakken. Nu is de verwachting dat de temperatuur tegen de tijd dat de finishvlag valt echter slechts één graden zal dalen, naar 26 graden.

Uiteraard hoef je in Abu Dhabi tijdens de race geen regen te verwachten. Wel kan je in de middag binnen 20 tot 40 minuten verbranden, dus het is voor de toeschouwers aan te raden om goed zonnebrand te smeren.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"