Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2024

Laatste weerupdate goed nieuws voor Red Bull en Verstappen

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 de laatste weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein.

Verstappen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Tijdens de kwalificatie voor de GP van Bahrein gisteren stak de wind nog flink op. De coureurs zullen daar vandaag minder last van hebben. Het weerbeeld is zonnig met soms wat velden hoge bewolking en mogelijk hier en daar een klein stapelwolkje. Zaterdagmiddag is de wind hooguit matig, oftewel windkracht drie.Dat is een groot verschil met de vorige dagen. Red Bull was een van de teams die naar eigen zeggen last had van de wind, dus in aantocht naar de race is het goed nieuws.

De temperatuur stijgt in de middag rondom het Bahrein International Circuit naar circa 21 graden. Hiermee is de middagtemperatuur overigens heel gebruikelijk voor de tijd van het jaar. De start van de race is zaterdag om 16:00 uur Nederlandse tijd. In Bahrein is het twee uur later en is de zon dan net ondergegaan. Tijdens de eerste rondes is het circa 19 graden, maar na een volop zonnige middag zal het asfalt nog een stuk warmer zijn.

Daarbij is het tijdens de race droog en de wind is hooguit matig van kracht. Uitstekende raceomstandigheden dus!

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training