Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 GP Emilia-Romagna 2022

Laatste weerupdate Formule 1 GP Emilia-Romagna 2022

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het laatste weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna. En ja, buien liggen nog steeds op de loer.

Schumacher Rain Imola
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas

Alsof de GP van Emilia-Romagna van zichzelf niet spannend genoeg is, krijgt de regio van Imola te maken met buien. Er zijn wolkenvelden en zonnige perioden en de middagtemperatuur ligt op 20 graden. Een uitstekende temperatuur voor mens en machine. Wel staat er een matige zuidwestenwind.

Mocht het tot een bui komen, dan zal er geen sprake zijn van noodweer. Wel zal de baan nat worden en dat kan de hele dynamiek van de race in korte tijd veranderen. Er is zelfs een kleine kans op een wat stevigere bui met hagel.

Update: De Porsche Supercup werd rond het middaguur verreden onder (zeer) natte omstandigheden, maar de vraag is nog altijd of het (volledig) droog wordt voor de start van de Grand Prix die om 15:00 uur start of niet. Vanzelfsprekend houden we jullie live vanaf Imola op de hoogte van de weersontwikkelingen.

			© WeerOnline
	© WeerOnline

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Emilia-Romagna 2022 RN365 Nieuwsdossier

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen