Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Singapore 2022

Laatste weerupdate Formule 1 GP Singapore 2022

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het laatste weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore. Krijgen we meer van wat we op de zaterdag volop hebben gezien?

XPB 1174354 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Singapore kent een tropisch klimaat. Het is er het hele jaar door warm en vochtig. De maxima komen dagelijks uit tussen 30 en 34 graden en ’s nachts wordt het zelden kouder dan 25 graden. Er ontstaan vrijwel elke dag buien en daarbij kan het ook flink onweren.

Dit weekend is dit ook het geval. Ook op zondag ontstaan forse regen- en onweersbuien in de regio. Als de race 's middags (lokale tijd) was geweest, dan was de kans op een forse bui zeer groot. Aan het einde van de middag en vooral ’s avonds neemt de buienkans echter weer af. Er is dus zeker ook kans op een droge race.

Maar een bui tijdens de race is alsnog goed mogelijk, vooral bij de start. Daarnaast is er een scenario, mogelijk zelfs het meest waarschijnlijke, dat de laatste stevige bui vlak voor de racestart over het circuit trekt. Hierbij is de baan bij de start dus nat, maar zal tijdens de race opdrogen. Het is ook niet uitgesloten dat een stortbui, eventueel met onweer, leidt tot een onderbreking of een latere start.

Update:

Om 13:00 uur Nederlandse tijd begon het hard te regenen boven het circuit in Singapore. Mogelijk wordt de start van de F1-race uitgesteld.

			© WeerOnline
	© WeerOnline

Formule 1 GP Singapore 2022 RN365 Nieuwsdossier

3 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023