Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Laatste weerupdate Formule 1 GP van de Eifel 2020

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 een het laatste weerbericht voor de Grand Prix van de Eifel. Krijgen we regen of zorgt de kou alleen voor spektakel genoeg?

Vrijdag gooide lage bewolking roet in het eten tijdens de vrije trainingen. Daardoor mocht de traumahelikopter niet opstijgen en mochten de coureurs niet het circuit op. Op de zaterdag scheen het zonnetje, maar bleef het waterkoud. Een zelfde soort weer wordt ook voor vandaag verwacht, waarbij de temperaturen zelfs nog iets verder kunnen dalen. Ondanks het vriendelijke wordt het namelijk niet warmer dan slechts 9 graden Celsius en dat betekent dat het de Formule 1-coureurs de nodige moeite zal kosten om de banden op te warmen en op temperatuur te houden. Het is met afstand de koudste race van in ieder geval de afgelopen tien jaar. Dat is op dit moment de Grand Prix van Canada van 2016, toen het kwik niet boven de 12 graden Celsius uitkwam.

Verstappen en Red Bull hoeven niet te wanhopen door het vertrek van Honda. Dit, de voorbeschouwing op de GP van de Eifel en meer in de nieuwste aflevering van de F1-podcast van RacingNews365 met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'