Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2024

Laatste weerupdate kwalificatie Formule 1 GP Hongarije: regen als scherprechter?

Krijgt de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Hongarije een extra uitdaging als het hemelwater naar beneden komt? Het lijkt er zowaar op!

Verstappen Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Tot nu toe hebben de heren Formule 1-coureurs een droog Grand Prix-weekend af kunnen werken. Het lijkt er echter op dat op het allesbepalende moment, de start van de kwalificatie, de regendruppels alsnog naar beneden kunnen vallen.

Een blik op de weerradars leert ons dat een stevig buienfront vanuit het zuiden op weg is naar Boedapest, de stad waar de Hungaroring iets ten noordoosten van ligt. De radar laat enkele forse buien zien, weergegeven in rode plukken, en het is aannemelijk dat de coureurs daar (direct of indirect) de gevolgen van gaan merken.

Zo vielen rond de klok van 15:00 uur al de eerste druppels als was het niet voldoende om de F2-race te beïnvloeden. Sindsdien regent het aardig door, maar van plensbuien is nog geen sprake. Wel begint de baan natter en natter te worden...

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'