Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lammers: "Ik heb mijn twijfels over Kubica"

Jan Lammers twijfelt of Williams er goed aan heeft gedaan Robert Kubica vast te leggen voor het aankomende seizoen. De Nederlander is benieuwd of zijn fysieke beperkingen daadwerkelijk geen sta-in-de-weg zijn voor geode prestaties.

"Op bepaalde circuits zal Robert Kubica misschien meer last hebben van zijn fysieke beperkingen dan op andere banen", zo laat voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers in gesprek met RacingNews365 weten. "Op sommige circuits zal zijn talent allicht weer boven komen drijven, maar ik vraag me toch echt af hoe lastig bijvoorbeeld de Grand Prix van Monaco voor hem gaat zijn."

Hoewel Lammers er dus niet van overtuigd is dat de comeback van Kubica een comeback gaat worden, hoopt hij dat van harte: "Het is om te beginnen natuurlijk al mooi dát hij weer mee doet en ik hoop echt dat het hem gaat lukken, het zou werkelijk een prachtig verhaal zijn." "Ik vind Robert een hele bijzonder, nuchtere persoonlijkheid en ik denk dat veel belangrijker is dan wat anderen van hem denken. Succes valt of staat in dit geval misschien ook wel af van zijn persoonlijke drive en ik denk dat die optimaal is. Als hij bereid is net dat stapje extra te zetten en écht gemotiveerd is, kan hij wellicht indruk gaan maken."

Viaplay
x