Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Jan Lammers

Lammers: "Red Bull en Verstappen maken kans op overwinning in GP Hongarije"

Jan Lammers voorspelt een meer dan spannend weekend in Hongarije. Hij verwacht namelijk dat de top drie teams bijzonder dicht bij elkaar zullen zitten. Daarmee dicht hij Max Verstappen automatisch ook een kans op de overwinning toe.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In Duitsland kwamen Red Bull en Max Verstappen als sterksten uit de bus, niet gehinderd door het feit dat Ferrari en Mercedes enorme steken lieten vallen. Twee van de drie topteams zijn op jacht naar eerherstel en dat maakt volgens voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers dat het weleens heel spannend kan gaan worden komend weekend.

"Ferrari heeft het natuurlijk super slecht gedaan in Duitsland met die problemen in de kwalificatie en de crash in de race, dus die zullen meer dan ooit gemotiveerd zijn om het optimale resultaat te behalen in Hongarije. Men komt bij dat team bovendien op een punt waar waarop men niets meer te verliezen heeft. De kritiek vanuit Italië blijft toenemen en dus wordt de onderste steen bovengehaald", aldus Lammers in gesprek met RacingNews365.

Lammers verwacht dat na het onvoorspelbare weekend in Duitsland alles weer redelijk bij het oude zal zijn en dat men dus ook weer rekening moet houden met een sterk Mercedes, dat in de ogen van Lammers vooral 'pech' had in Duitsland: "Daar is natuurlijk ook wel het nodige gezegd in de boardroom, dus die zullen ook zoeken naar eerherstel en het slechte resultaat heel snel weg willen poetsen."

En Verstappen en Red Bull dan? "Red Bull gaat gewoon door met waar het was gebleven. De Grand Prix van Duitsland is geen maatstaf voor de huidige vorm van Red Bull, maar in Groot-Brittannïe had Verstappen zonder de touche met Sebastian Vettel ook al voor de derde of tweede plek kunnen gaan. Als Red Bull stappen blijft maken, kunnen ze in Hongarije laten zien dat ze ook een droge race kunnen winnen."

Met drie teams die allemaal een gooi kunnen doen naar succes, verwacht Jan Lammers dus een spannende race te zien: "De top zes gaat sowieso heel dichtbij elkaar zitten. Het belooft een mooie race te worden, zeker aangezien de verschillende belangen voor de teams hoog oplopen."

Voorspel en win

Wie wint de GP van Hongarije 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

RN365 Nieuwsdossier GP Hongarije 2019

Volg hier het belangrijkste nieuws over de Hongaarse Grand Prix van 2019

2 reacties