Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lance Stroll schittert met tweede startpositie

De verrassing van de training was toch wel Lance Stroll. De 18-jarige rookie noteerde een vierde tijd op een natte baan. Op het snelle circuit van Monza start Stroll morgen als tweede.

Lance Stroll die zichzelf als vierde kwalificeert. Wie had dat verwacht? Daar waar de jonge Canadees met regelmaat verzuipt onder lastige omstandigheden, kwam hij op Monza bovendrijven in de regen. Door gridstraffen van Verstappen en Ricciardo start hij zelfs als tweede. Stroll was erg blij met zijn knappe prestatie. " Ik ben hier erg blij mee! De laatste races ging het erg moeizaam met Williams en ik was al blij dat ik door Q1 heen kwam." " Vandaag ging alles erg fantastisch."

Ondanks zijn vele testdagen in de Formule 1 was het pas de eerste keer dat Stroll in de regen reed. " Het was leuk en ik heb echt plezier gehad vandaag. Ik had nog nooit in de regen gereden en probeerde het maximale eruit te halen. Dat is goed gelukt." " Nu moeten we onszelf goed voorbereiden voor mogen en ik hoop dat we ook daarin een goed resultaat kunnen behalen."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi