© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Lance Stroll waarschijnlijk pas na GP Singapore naar Force India

31 aug. 2018 14:27 Ruud Dimmers 0 reacties
De overstap van Lance Stroll van Williams naar Force India laat nog wat langer op zich wachten. Beide renstallen maakten op Monza bekend dat de Canadees sowieso in Singapore nog in de Williams zit.

Dat Stroll dit seizoen nog overstapt naar Force India lijkt een uitgemaakte zaak, maar momenteel ligt de focus bij het team op het maximaliseren van de performance in roerige tijden. Force India verloor door de overname alle behaalde WK-punten en een rijderswissel betekent ook een isico op mindere prestaties.

Williams-teambaas Claire Williams houdt rekening met een vertrek van Stroll, maar pas na de GP van Singapore. "Ik verwacht geen vertrek op korte termijn. We moeten nog wat hobbels nemen, met name door de verkoop van Force India. Als dat geregeld is dan komt de markt mogelijk in beweging. Daarbij verwacht ik geen wijzigingen voor de GP van Singapore, maar mogelijk voor de GP's in Rusland of Amerika", laat Williams aan Sky Sports weten.

Force India heeft zelf ook weinig haast bij een overstap. Het rijdersduo Ocon en Perez scoort uitstekend en het team heeft alle WK-punten hard nodig om weer te stijgen in het constructeurskampioenschap. Met name op Monza hoopt het team wederom veel punten te scoren.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen