© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Lance Stroll: 'Williams momenteel slechtste Formule 1-team'

12 apr. 2018 10:15 Koen Bakker 0 reacties
Na twee Grand Prixs in 2018 is Williams verworden tot het lelijke eendje van de grid. Geen punten, maar één keer Q1 doorgekomen en nog geen een keer doorgedrongen tot Q3. Wat Lance Stroll betreft is het duidelijk: Williams is het langzaamste team van de Formule 1.

Stroll: 'We moeten flink aan de bak'

Lance Stroll is bezig met zijn tweede seizoen in de Formule 1 bij Williams. Naast hem is Sergey Sirotkin de tweede coureur, die begonnen is aan zijn eerste seizoen. Het onervaren rijdersduo heeft het bepaald niet makkelijk.

De FW41 die Stroll en Sirotkin tot hun beschikking hebben is immers gewoonweg te langzaam. Alle teams hebben punten, behalve Williams. Stroll en Sirotkin eindigden zelfs als laatsten bij de Grand Prix van Bahrein. Het team verkeert in een crisis, zo concludeert Stroll tegenover Journal de Montreal: "Wij zijn gewoon het langzaamste."

De Canadees geeft aan niet eens ontevreden te zijn met zijn eigen optreden in Bahrein, maar Stroll hoopte wel op een beter resultaat: "Natuurlijk was het beoogde doel hoger. We moeten hard aan de slag om ons te verbeteren, maar ik heb vertrouwen dat we met een goede (door)ontwikkeling van de auto veel betere resultaten kunnen halen." 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen