© McLaren

Nieuwsoverzicht

Lando Norris: 'Ik genoot van ieder rondje'

17 mei 2018 16:30 Koen Bakker 0 reacties
Lando Norris reed tijdens de eerste mid-season test voor McLaren het ging hem naar eigen zeggen goed af, maar Norris vond dat hij nog beter kon.

McLaren-junior had nog wel wat harder gekund

Lando Norris is als McLaren-junior in 2018 actief in de Formule 2, maar mag tijdens verschillende testgelegenheden uitkomen voor het team van McLaren. Dat ging hem tijdens de eerste mid-season test in Barcelona goed af, al vond de Brit het contrast met de Formule 2 heel erg groot. 

Norris reed beide dagen op het circuit in Barcelona en vond het twee 'mooie dagen' in de MCL33. Zijn beste tijd was zelfs sneller dan de Q2-tijd van Stoffel Vandoorne, terwijl beide coureurs op de softs reden.

In de 156 ronden die Norris aflegde heeft hij veel geleerd. "Ik heb van ieder rondje genoten en geleerd. We hebben goede vooruitgang geboekt en zijn zelfs op de derde plek geëindigd."

Het duurde wel even voordat Norris zich helemaal vertrouwd voelde met de auto: "Het kostte wat tijd om gewend te raken aan het verschil met de Formule 2."

"De auto laat zich echter vrij makkelijk besturen. Dat geeft me het vertrouwen om lekker gas te geven, al heb ik geen enkel moment echt op de toppen van mijn kunnen gereden.'

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen