Lando Norris vindt lelijke Halo 'slecht' voor de sport

23 jan. 2018 11:32 Ruud Dimmers 0 reacties
De Halo cockpitbescherming doet ook zijn intrede in de Formule 2 waar Lando Norris dit seizoen in actie komt. De talentvolle McLaren-junior baalt van de introductie van de Halo en hoopt op een andere oplossing.

Norris: 'Hoop dat de Halo geen problemen oplevert'

De Halo is al sinds de eerste presentaties erg omstreden. Veel coureurs en fans vinden de cockpitbescherming een doorn in het oog. Zo ook Lando Norris. De jongeling maakt dit jaar zijn debuut in de Formule 2 en wordt daar geconfronteerd met de Halo.

"Hopelijk ben ik snel gewend aan de Halo. In de LMP2 reed ik met een dak boven mijn hoofd, maar dat wende snel. Het is natuurlijk weer een andere situatie met de Halo."

"Sommige coureurs hebben er al mee gereden, maar in de Formule 2 en Formule 3 zijn er dat nog niet veel. Ik weet dat George Russell er mee getest heeft voor Mercedes. Hopelijk brengt het niet al teveel problemen met zich mee."

"Ik denk niet dat het een groot probleem was qua zich van links naar rechts, maar in bochten zoals Eau Rouge of bocht vier in Boedapest, daar klaagden de coureurs over verminderd zicht."

"Als er in Eau Rouge een gele vlag hangt op de top, dan is het niet makkelijk om deze te zien. Je ziet hem pas als je er bijna bent. Desondanks verwacht ik niet dat dit een groot probleem wordt voor me."

"We moeten er nu eenmaal mee leveren leven."

Hoe Norris over de Halo denkt? "Het is slecht", liet hij aan crash.net weten.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen