© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Latifi blij na Renault-test in Hongarije

02 aug. 2017 08:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Nicholas Latifi kreeg van Renault de kans om de R.S.17 van het team te testen op de Hungaroring. Het jonge talent kende een prima dag, maar werd wel gehinderd door wat technische problemen. Uiteindelijk werden er 54 ronden afgelegd, met een snelste tijd van 1.20,3.

Latifi spreekt van geslaagde testdag

Na afloop was Latifi erg blij en dankbaar. "Het is zo cool om in een 2017 auto te mogen testen, zelfs als de temperaturen zo hoog oplopen als vanmiddag. Nadat ik de Pirelli bandentest op Barcelona had gedaan keek ik al uit naar deze dag."

"De auto voelde geweldig aan en ik hoop dat ik alle gewenste feedback heb gegeven aan het team. Het team heeft fantastisch werk geleverd door de motor tijdens de testdag nog te wisselen."

Voor Renault waren er meer motorproblemen, want ook de motor van Max Verstappen werd gewisseld. Het zoveelste bewijs dat de Franse motorleverancier de betrouwbaarheidsproblemen nog altijd niet opgelost heeft.

"Het was erg jammer dat we minder kilometers af konden leggen hierdoor, zeker omdat ik nu geen kwalificatieruns kon doen op de ultrasoft banden. Al met al was het een erg positieve dag."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen