Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
George Russell

"Latifi wordt onderschat, hij is de best voorbereide Formule 1-rookie ooit"

George Russell waakt voor onderschatting van zijn nieuwe teamgenoot, Nicholas Latifi. De Canadees wordt door velen weggezet als een ordinaire pay-driver, maar niets is volgens de Brit minder waar.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams

Na vier seizoenen in de kweekvijver van de koningsklasse, de Formule 2, maakte Nicholas Latifi dit jaar eindelijk de overstap naar de Formule 1, waar hij aan de slag gaat bij Williams. Voor het Britse team gaat dit gepaard met een mooie financiële injectie, verzorgd door de steenrijke vader van de Canadees.

Daardoor wordt de coureur door velen weggezet als een pay-driver, die zonder het geld van zijn vader nooit op een Formule 1-stoeltje had gezeten, maar Williams-teamgenoot George Russell blijft op zijn hoede voor Latifi: "Nicholas wordt echt enorm onderschat, want hij is heel goed voorbereid en hij zal komend seizoen lastig te verslaan zijn. Hij gaat me zeker scherp houden."

"Op papier is hij een rookie, maar in werkelijkheid is dat zeker niet het geval. Hij heeft al vele testmeters afgelegd, in een Force India-, een Williams-, een Renault- en zelfs in een Mercedes-bolide. Hij heeft de vorige drie of vier jaar al Formule 1-wagens getest. Ik ben klaar voor de uitdaging. Nicholas zal lastig te verslaan zijn, maar ik kijk ernaar uit om met hem de strijd aan te gaan", aldus Russel tegenover RaceFans.net.

Fotoalbum

In beeld: Met deze aanpassingen wil Williams weer succesvol worden

Met de nieuwe FW43 gooit Williams het over een andere boeg. Nieuwe, frisse kleuren en een aangepaste wagen moeten zorgen voor meer succes in 2020.

Bekijk het album

3 reacties