© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Lauda haalt uit naar Verstappen: 'Hij leert niet van zijn fouten'

15 apr. 13:10 Ruud Dimmers 6 reacties
Max Verstappen moest na afloop van de GP van China flink incasseren. Binnen zijn eigen team was er kritiek op zijn 'ongeduldige' rijstijl, waarmee hij zijn kansen op de zege verspeelde. Ook buiten het team was er volop kritiek op de acties van de Nederlander, zo ook van F1-legende Niki Lauda.

F1-legende Lauda kritisch over optreden Verstappen

Drievoudig wereldkampioen Niki Lauda neemt geen blad voor de mond in gesprek met Auto Motor und Sport. De Oostenrijker is van mening dat Max Verstappen niet leert van zijn fouten. Het incident met Vettel komt dan ook volledig voor rekening van de Red Bull-coureur.

"Max is volledig schuldig aan het ongeval. Het lijkt erop dat hij niet voor rede vatbaar is. Normaal leer je van je fouten, maar Max maakt er alleen maar meer en meer. In dit specifieke geval trek ik zijn intelligentie in twijfel."

Het seizoen 2018 wil nog niet vlotten voor de Nederlander. In Australië spinde Max en in Bahrein viel hij uit na een touche met Hamilton. In China vergooide hij zijn kansen op de zege door een ondoordachte inhaalactie op Hamilton en een touche met Vettel.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen