Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Lauda: 'Hamilton gaat nergens heen'

Volgens Niki Lauda rijdt Lewis Hamilton ook volgend jaar nog voor Mercedes, ondanks het uitblijven van een nieuw contract en de geruchten dat hij wel eens plaats zou kunnen maken voor Daniel Ricciardo.

Met name het uitblijven van een nieuw contract begint hoe langer hoe meer op te vallen. Er is al een paar keer aangegeven dat enkel de puntjes op de i gezet moeten worden, maar dat lijken hoe langer hoe meer puntjes te zijn. Volgens Mercedes-kopstuk Niki Lauda lijdt het echter geen twijfel dat Lewis Hamilton inderdaad bij Mercedes Blijft: "Er moeten nog enkele details worden afgehandeld, maar in de basis zitten we op één lijn", zo herhaalt Lauda in gesprek met Auto, Motor und Sport nog maar eens.

Lewis Hamilton zou naar verluidt de hoofdprijs vragen voor een nieuwe handtekening, maar Lauda geeft aan dat de prijzen waarover gesproken wordt momenteel schommelen: "Het geld speelt sowieso geen rol bij de onderhandelingen, maar onder invloed van de prestaties van Lewis kunnen de bedragen fluctueren." Lewis Hamilton heeft zelf overigens te kennen gegeven dat zijn recente matige optredens niet worden ingegeven door onzekerheden over zijn toekomst: "In de auto denk ik niet aan contracten."

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024